Over mij

Wie ben ik?

Dit is dus 'OV door Nederland', de site waar ik mijn foto's en filmpjes van het Nederlandse Openbaar Vervoer opzet. Ikzelf ben Bjorn, en mijn interesses liggen uiteraard (onder andere) bij het Openbaar Vervoer. Ik reis graag een dagje door het land met actiekaartjes van bijvoorbeeld de Blokker en de Hema en maak dan vele foto's en filmpjes. Ook breng ik regelmatig een bezoek aan een museumspoorlijn. Onderhand heb ik al duizenden foto's gemaakt en zet ik de mooiste hier op mijn site. Voor de rest heb ik ook een YouTube kanaal waar ik mijn filmpjes op zet. Nieuwsgierig? Klik hier!

Een andere hobby van mij is pianospelen. Inmiddels zit ik zo'n twaalf jaar op pianoles. Ik speel voornamelijk klassieke muziek, maar ook lichte muziek van componisten als Einaudi vind ik soms leuk om te spelen. Van de stukken die ik speel maak ik soms filmpjes en die plaats ik op dit YouTube kanaal. Veel luisterplezier!

Daarnaast heb ik al van jongs af aan een passie voor de geschiedenis.

Copyright

Alles wat op deze site te vinden is, mag niet gekopieerd worden of verspreid. Wilt u wel een foto gebruiken op uw site of ergens anders? De rechten van sommige foto's kunt u kopen via deze link. Als de gewenste foto er niet bij staat, stuur mij een mailtje!

Connexxion Duvedec 7807 als lijn 142 naar Nijkerk. Dit is een van mijn eerste foto's van het Openbaar Vervoer, gemaakt in 2011.
Connexxion Duvedec 7807 als lijn 142 naar Nijkerk. Dit is een van mijn eerste foto's van het Openbaar Vervoer, gemaakt in 2011.

Waar heb ik met de trein gereden?

Ik vind het leuk om bij te houden op welke trajecten ik inmiddels gereden heb. 

Nederland

België

Luxemburg

Duitsland

Nedersaksen

Beieren

Oostenrijk